- hirdetés -

Néhány napja bemutattuk olvasóinknak Sztojanov Mollyt, a fiatal orosházi lányt, aki szűk négy hónap alatt elképesztő formára tett szert. Az elmúlt hétvégén Molly két testépítőversenyen is megmérette magát, eredményei magunkért beszélnek. Arról, milyen sikerekkel és élményekkel tért haza, ő maga mesélt nekünk.

– A szombati nap maga volt a káosz – kezdte. – Ugyan bikini kategóriába jelentkeztem a Bodysport Kupára, és így is léptem először színpadra, közölték velem, hogy nem férek bele a kategóriámba az izomtömegem miatt, ezért átraktak a sportmodell kategóriába itt is, és az NAC versenyén is. Féltem, hogy nem lesz esélyem, hisz egy komolyabb kategóriába kerültem, de aztán kiderült, kár volt izgulnom.

Sztojanov Molly szombaton a Bodysport Kupán tehetségkutató kategóriában első lett, majd ugyanezen a napon az NAC kvalifikációs versenyen sportmodell kategóriában szintén győzni tudott, ezáltal indulhatott az abszolút bajnokságon, amit ugyancsak megnyert.

– Az abszolút bajnokságon egyszerűen nem hittem a fülemnek! Elképesztően boldog voltam! – mesélte. – Nagyon jól éreztem magam a színpadon! Remek érzés volt látni az izgatott edzőmet, Németh Rékát a bírók mögötti első sorban. Amikor beálltam a pózba, ránéztem, ő meg csak biccent egyet a fejével, és én már abból tudtam, hogy jól csinálom. Szuperül alakult ez a verseny, nagyon elégedett vagyok.

Ez volt a szombati Bodysport Kupa, amit vasárnap a Béla Kökény Classic NPC Regional verseny követett.

Ez a verseny volt a számomra legnagyobb kihívás. – folytatta Molly. – Itt bikini kategóriában sajnos csak a negyedik helyet szereztem meg. Mondhatnám, hogy nem vagyok csalódott, de akkor nem lennék egészen őszinte, hisz mindenki győzni megy. Annak viszont nagyon örülök, hogy belekóstoltam a profibb verseny világába, alig várom, hogy ezeknek a kritériumoknak is megfeleljek. Ehhez viszont szálkásabb testre lesz szükségem, úgyhogy most ezen dolgozom teljes erővel. Várom a következő szezont, és bízom a legjobbakban.

Fotók: Dunavölgyi Média Team

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.