- hirdetés -

Immár a megszokott helyen, de tágasabb eladótérrel és ügyféltérrel, megújult külsővel várja vásárlóit az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet gyógyszertára. 

Befejeződött az orosházi kórház udvaráról nyíló intézeti gyógyszertár felújítása, az ideiglenes helyről már vissza is költöztek, így október 2-a, hétfőtől újra a korábban megszokott helyen van nyitva a patika.

A beruházás heteiben teljesen megújult a külső rész, a gyógyszertárhoz vezető lépcső és az akadálymentes megközelítést biztosítandó rámpa új burkolatot kapott, megerősítették, felújították az előtér tetőszerkezetét is.

A patikában új, jól záródó, hang- és hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be, a bejárati ajtó fölé légfüggönyt szereltek. Jelentősen bővült az ügyféltér és az eladótér, így az eddiginél tágasabb, kényelmesebb helyen tudjuk kiszolgálni a vevőket, valamint biztosított a mozgásukban valamilyen módon korlátozottak kiszolgálása is.

A kórházi gyógyszertár nyitva tartása a következőképpen alakul:
hétfő-péntek:
8-17 óra
szombat: 8-12 óra

A beruházás a “Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése” című, vissza nem térítendő Európai Uniós pályázaton nyert 295 millió forintból valósul meg.

Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.