- hirdetés -

Mind a hét őszi mérkőzését megnyerte az Orosháza Városi Tenisz Klub csapata az OB III-as bajnokság küzdelmei során. A végeredmény minden esetben már az egyéni összecsapások során eldőlt, ez pedig azt jelenti. A játékosok így bajnoki címet, ezzel pedig automatikus feljutást ünnepelhettek.

Már a tavaszi mérkőzések során is mindössze egy vereséget szenvedett az OVTK OB III-as együttese, így az őszi fordulóknak is a további győzelmek és így akár a bajnoki cím reményében vághattak neki. Ez sikerült is nekik, hiszen mind a hét összecsapásukat magabiztos fölénnyel nyerték meg.

– Mindenkit legyőztünk az őszi küzdelmek során, ráadásul minden esetben a szinglik, tehát már a hat egyéni mérkőzés után eldőlt a végeredmény. Nagyon egyben volt a csapat, szóval nagyon büszke vagyok rájuk. Az egész csapat kiemelkedő munkát végzett, de szeretném kiemelni az első három táblás játékosomat. Közülük Fejes Ádám és Dán Zsolt az egész szezont veretlenül hozták le. Mind a 14 meccsüket megnyerték, de Farkas Martin is fantasztikus teljesítményt nyújtott, ő is talán csak 2-t veszített el – értékelt boldogan az egyesület vezetőedzője, egyben a csapat tagja, Németh István.

Az összes őszi mérkőzést megnyerték (Fotó: egyesület)

Hozzátette, természetesen a hátsó alakzat, a többi játékos is sokat tett hozzá a sikerhez, a tavaszi szezon során őket legyőző Békéscsabát is 5-1-el fordulva verték meg 6-3-ra. Az OB III-as csapat tehát bajnoki címet ünnepelhetett, ami egyben automatikus feljutást is jelent az OB II-es mezőnybe.

A csapat tagjai:
Fejes Ádám, Farkas Martin, Dán Zsolt, Bagosi Zsolt, Furus Noel, Dr. Szula Attila, Németh István, Baudermann Attila, Szilasi Dávid, Nagy Gyevi Dávid.

Újoncavatás is történt a szezon során, a mindössze 13 éves Szilasi Dávid mind egyéniben, mind párosban nyert mérkőzést, ezzel felkerült a felnőtt ranglistára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.