- hirdetés -

Alacsonyabb osztálybeli ellenfelet kapott az orosházi csapat.

Az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságán elkészítették a Békés Vármegyei Kupa 3. fordulója párosítását. A nyolc közé jutásért kisorsolt párharcokat november 25-én rendezik. A sorozatnak ebben a fázisában már nincs kiemelés és területi szempontokat sem vesznek figyelembe. A továbbjutás egyetlen meccsen dől el. Döntetlen eredmény esetén az alacsonyabb osztályú csapat a kedvezményezett, míg azonos szintű felek között büntetőrúgások döntenek ilyenkor.

Az OMTK-ULE Dévaványán lép pályára a kupasorozat harmadik fordulójában. Az ULE az 1. körben erőnyerő volt, a 2. fordulóban 6-1-re nyert Battonyán. Az esélyekről kérdeztük az érdekelteket.

Tóth-Kása Sándor, az OMTK-ULE elnöke: A csapat elsőszámú célja az NB III elérése, de természetesen az idei nagyszerű kupagyőzelem kötelez minket a jó kupaszereplésre is. Minimum a döntőbe szeretnénk jutni. A következő körben az odavezető út második állomása Dévaványán lesz. Mivel a Rákóczi bajnoki meccsre utazik oda a hétvégén, közelről fel tudjuk mérni a hazaiak képességeit! A kupában nincs könnyű menet, egy meccs a menny vagy a kiesés. Mivel hétvégén lesz a kupaforduló, ezért mindkét csapat teljes kerettel tud csatába szállni. Győznünk kell, hiszen csak az ér továbbjutást a számunkra. Alkalmas rá a csapat és hiszem, hogy meg is teszi ezt a lépést a legjobb 8 közé!

Buza Barnabás, az ULE szakmai vezetője: Az őszi szezon végén kerül sor a mérkőzésre. A Dévaványa a megyekettő masszív csapata. Ennek ellenére csak a továbbjutás lehet az elfogadható eredmény számunkra.

Babolek Zoltán, játékos: Tiszteljük az ellenfelünket, de abszolválnunk kell a mérkőzést, hogy a céljaink egyikét elérjük. Az előző kupadöntőn egy fordulatos mérkőzést nyert meg a csapat. Idén sincs másképp, szeretnénk bejutni a döntőbe és örömet csalni minden az ULE-szurkoló arcára!

A Békés Megyei Kupa 3. fordulójának párosítása: Mezőhegyesi SE–Gyomaendrődi FC, Mezőmegyer SE–Nagyszénás SE, Végegyházi SE–Medgyesbodzás SE, Kétegyházi SE–Mezőberényi LE, Dévaványai SE–Orosházi MTK-ULE, Újkígyós FC–Szabadkígyósi SZSC, Kamuti SK–Tótkomlósi TC, Gyulai TFC–Szarvasi FC. A forduló hivatalos játéknapja november 25.

kiemelt archív fotó: Für Henrik/BEOL

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.