- hirdetés -

Felcserélték a pályaválasztási jogot a felek a Békés vármegyei I. osztályú mérkőzésen.

Hazai pályán az ULE-meccs

Az OMTK-ULE vezetősége értesíti a szurkolókat, hogy a hétvégi ULE-mérkőzés helyszíne és ideje megváltozott. Az eredetileg szeptember 16-ra kiírt Bcs.Jamina-OMTK-ULE Békés vármegyei I. o. bajnoki labdarúgó mérkőzést pénteken, 18.30 órakor, Orosházán, a Mátrai Sándor Stadionban  rendezik.

OMTK-ULE – Bcs. Jamina (szeptember 15., 18.30 óra, Mátrai Sándor Stadion)

A „hibátlan” mutatókkal rendelkező OMTK-ULE fogadja péntek este a még pont nélküli Jaminát. Az orosházi csapat a három eddig lejátszott mérkőzését megnyerte, míg a vendégek négyszer hagyták el vereséggel a pályát.

Buza Barnabás: Magabiztos győzelmet várok! Szeretném, ha több gólhelyzetet tudnánk kialakítani, amiből gólokat is szerzünk.

A mérkőzésre a belépődíj egységesen 600 Ft.

A pontszerzés reményében a Rákóczi

A Békés vármegyei II/A bajnokság 5. fordulójában vasárnap a Szabadkígyóst fogadja az OMTK-Rákóczi. A kígyósiak 6 ponttal a 4. helyen állnak a tabellán, míg a Rákóczi pont nélkül szerénykedik a táblázat alján.

OMTK-Rákóczi – Szabadkígyós (szeptember 17., vasárnap, 16 óra, ULE-Sportcentrum)

Bodzás Ádám: Nem indult jól a szezon, de a csapat már az előző bajnoki évadban is bizonyította, hogy mindezek ellenére se veszíti el a hitét! Jól sikerült és kellett is ez a két hét, remélem sikerült rendezni a sorainkat! Nehéz mérkőzésre számítok. Az ellenfelünk nem szokott törekedni a folyamatos játékra, inkább a két szélén lévő gyors játékosaikra ívelik a labdákat. Ha sikerül semlegesíteni ezeket a támadásokat, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre.

A mérkőzésre a belépés ingyenes!

fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.