- hirdetés -

A pici fiúcskát testvérei várják otthon, nővére már a babázásra készül.

Az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet Nőgyógyászati Osztályán szeptember 6-án, 14 óra 7 perckor született meg az idei esztendő 400. babája. A gerendási Kucsa András és Borza Erzsébet Anna gyermeke, András Sándor 3180 grammal és 49 centiméterrel érkezett a világra.

– A várandósság ideje alatt sajnos több probléma is felmerült, volt, hogy be is kellett feküdnöm a kórházba. De a vége jó volt, természetes úton, minden gond nélkül született meg a pici dr. Kancsó János vezetésével. És ez a legfontosabb – meséli a boldog anyuka.

A kisfiú a család negyedik gyermeke, 6 éves nővére, valamint 3 és 1 éves bátyja várja otthon.
– Főleg a nagylány rágta a fülem hetek óta, hogy mikor érkezik már haza az újabb pici baba. A két öccsénél is sokat segített, nagyon anyáskodó. Mellettük persze a család is készül már, mindenki nagyon várja, hogy lássák – fogalmaz Erzsébet.

A szokásoknak megfelelően a család 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapott, aminek felét a Szent Szilvia Alapítvány, másik felét az orosházi TESCO áruházban található Margaréta Babaáruház tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta ajánlott fel.

– A babának és az anyukának jó egészséget, a családnak pedig sok örömet és boldogságot kívánunk – tette hozzá a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet.

(A képen: a szülést levezető dr. Kancsó János mellett az osztályon dolgozó kollégák köszöntötték a büszke anyukát és a kisfiút)

Babafotó: Vizi Anna/BabyBox Photography

Csoportkép: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.