- hirdetés -

Nem termett pont a telepiek számára Kondoroson.

A Békés vármegyei II/A bajnokság 3. fordulójában az OMTK-Rákóczi a Kondorosi TE csapatához látogatott. A vendéglátók még veretlenek, két mérkőzésből 4 pontot gyűjtöttek. A Rákóczi neve mellett két vereség állt, ami a mérkőzés után eggyel szaporodott.

Kondorosi TE – OMTK-Rákóczi   6 – 0   (1 – 0)

Kondoros, 220 néző. Vezette: Fekete Zoltán.

Kondoros: Gritta – Mladonyiczki (Buzás), Rafaj P., Mile (Kurucz), Szebegyinszki (Bákai B.), Rafaj R. (Bákai A.), Csicsely (Tusjak), Czvalinga, Paluska, Rafaj M., Takács. Edző: Janis János.

Orosháza: Dobozi – Czinkóczi, Buzai (Balog N.), Polacsek (Szokolai), Valach (Szabó T.), Berta (Dobi), Csőke (Szűcs), Kun-Szabó, Kasik, Halász, Kocsis. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Rafaj M. (20. – 11-esből, 51.), Szebegyinszki (46.), Takács (62., 86.), Bákai B. (83.).

Kiállítva: Kun-Szabó (65. – második sárga lap után).

Az első félidőben az orosháziak szervezett játékkal próbálták megnehezíteni az ekkor még kapu előtt pontatlan hazaiak dolgát. Szünet után már koncentráltabbak voltak a házigazdák és a három kapufa, illetve a kihagyott büntető ellenére is magabiztosan nyerték a meccset.

Janis János: – Féltem a mérkőzéstől, mivel sok idő telt el a legutóbbi tétmérkőzésünk óta. Halványabb első félidő után remek gólokkal, a vártnál könnyebb győzelmet arattunk a sportszerű vendégcsapat ellen.

Bodzás Ádám: – Sajnos ilyen arányban is megérdemelt hazai győzelem született. Ritkán látott szervezett és kulturált futballal szembesültünk. Gratulálok a Kondorosnak!

Az OMTK-Rákóczi szeptember 17-én, 16 órakor hazai pályán fogadja a Szabadkígyós gárdáját.

fotó: OC archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.