- hirdetés -

Idén hetedik éve rendezi meg jótékonysági futóversenyét a Linamar Hungary Zrt., melynek nevezési díjából minden alkalommal a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogatják.

Még 2017-ben indult útjára a jótékonysági futóverseny rendezvénysorozata azzal a céllal, hogy a megye egyik legnagyobb munkáltatójaként példát mutatva építsenek közösséget egy nemes cél érdekében. A tavalyi évhez hasonlóan idén is hibrid formában indítják el az eseményt, így a helyszíni futás mellett online is lehetőség van a távok teljesítésére.

Újdonság viszont, hogy ebben az évben sétálva is teljesíthető egy kör a Gyopárosi-tó körül. Habár ez nem tartozik a versenytávok közé, a napi jótett érzésén túl, a rendezők külön ajándékkal kedveskednek azoknak, akik a támogatás ezen formáját választják – tudtuk meg Csík Tímeától, a Linamar Hungary Zrt. kommunikációs munkatársától.

Akik szeretnének csatlakozni a kezdeményezéshez, szeptember 9-ig adják le nevezésüket az alábbi linken: https://korido.hu/2023LinamarJotekonysagiFutoverseny_reg . A nevezés után pedig már csak annyi teendőjük van, hogy szeptember 23-án ellátogassanak Gyopárosra. Amennyiben bizonyos okokból nincs lehetősége valakinek részt venni a versenyen személyesen, de szeretne az ügy mellé állni, az szeptember 22. és 24. között online is nevezhet.

További információk a VII. Linamar Jótékonysági Futóverseny a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványért Facebook eseménynél olvashatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.