- hirdetés -

Többéves hagyományát folytatta a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet június 24-én. Családi napukra rengeteg érdekes programmal készültek, melynek a csapatépítés mellett a fő célja, hogy a dolgozók gyermekeikkel együtt szórakozzanak egy kötetlen és jóhangulatú eseményen. A programok között bemutatók és egy futóverseny is várt a látogatókra, de még mentőhelikoptert is hívtak a helyszínre.

Pár év ugyan kimaradt, de ez nem tántorította el a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet dolgozóit attól, hogy újult erővel rendezzék meg a kórház családi napját. Dr. Duray Gergő az intézmény vezetője elmondta, az eseménynek már többéves hagyománya van, ahol a kórház közel 800 dolgozójának készülnek jobbnál jobb programokkal.

– Nagyon sok bemutatóval készültünk, az egyik fő látványosság pedig, hogy egy mentőhelikopter is eljött az eseményre. Ezt egy órán keresztül volt lehetősége megismerni az érdeklődőknek. Van ugrálóvár és arcfestés, hiszen természetes, hogy a gyerekeknek is készültünk. Megnézhették, és beszállhattak egy rendőr- egy tűzoltó- és egy mentőautóba is. Nagyon jó a hangulat, a délelőtt folyamán még egy futóversennyel is készültünk a fiataloknak, jövőre pedig szeretnénk visszahozni a felnőtt kategóriát is – ismertette az igazgató.

A családi napra körülbelül 200 fő érkezett a kórház dolgozói közül, akik testvéreiket, gyermeküket, unokáikat is magukkal hozták. A futóverseny mellett a délelőtt bemutatók között szerepelt a Fly Girl’s Fitness, a CSIKO-BOAT SE előadása, valamint aki szeretett volna együtt tornázhatott Csikósné Csoh Anitával.

– Nagyon jól érezzük magunkat. Én az unokámmal érkeztem és megtaláltunk itt minden nekivalót, amitől jól érzi magát ő is, így mi is. A család egy fontos dolog az ember életében és az is fontos, hogy olyan munkahelyen dolgozzunk, ahol ezt szem előtt tartják. Ez egy kis csapatépítő is úgymond. Én is vállaltam feladatot a délelőtti programok között, ahol az újraélesztést mutattam be. Nagyon örültem, hogy a kollégáim odajöttek hozzám a gyermekeikkel és gyakoroltak is. Ez egy kicsit összehozza a kórházi dolgozókat, ami szintén egy pozitívuma ennek a napnak – mondta vidáman Patakiné Márkus Ágnes.

A családi nap vendégeinek ebéddel is készültek, majd evés után még folytatódott a szórakozás. Dr. Duray Gergő véleménye szerint egy igazán jókedvű nap kerekedett ki a június 24-i eseményből.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.