- hirdetés -

Hangulatos családi nap helyszíne volt június 1-én az intézmény.

Az eseményen együtt sorakoztak fel a lakók, a hozzátartozók és az Platán Idősek Otthonának dolgozói. Az intézmény annak idején a következő hitvallással indította útjára a kezdeményezést: fontos ápolni a generációk közötti kapcsolatokat, a családi kötelékeket. Az idei évben összesen 88 hozzátartozó érkezett a rendezvényre, ami az összetartozásról és egyben a szórakozásról is szólt.

A rendezvény kezdetén elsőként Antal László, önkormányzati képviselő mondott köszöntőt, majd Bogárné Kiss Ildikó, az Egységes Szociális Központ igazgatója üdvözölte a megjelenteket. A délelőtt folyamán több programelemmel is készültek a résztvevőknek, például a napi rendszerességgel mozgást fejlesztő tornára járó, idős, fizikai korlátokkal élő ellátottak is táncoltak.

A műsorszámok között volt emellett a szegedi Mandula Színház zenés-mókás műsora, a Candy Dance Crew táncosainak bemutatója, a dolgozók vidám jelenetei és a Magunkért Egymásért Civil Egyesület tánca. A jó hangulatú rendezvényen kézműves termékeket is vásárolhattak, akik szerettek volna, de a bemutatókat, előadásokat követően közös ebéd is várt a vendégekre, amit mindenki jó étvággyal fogyasztott el.

Az eseménydús nap programja tombolahúzással zárult, ahol értékes nyeremények találtak gazdára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.