- hirdetés -

Alakul az Oxxo Energy Orosháza jövő évi kerete, a másodosztályú női kézilabdacsapat egy újabb érkezőről számolt be. A gólerős irányító, átlövő Petri Ildikó jövőre kék-fehérben játszik.

Az irányító-átlövő tősgyökeres szeghalmi, itt járt iskolában és ismerkedett meg a kézilabdával is. A szülei úgy gondolták, sikeres lehet ebben a sportágban, mert elmondása szerint igen mozgékony volt kisgyermekként. A húszéves sportoló eddig csak a Szeghalmi NKC játékosa volt.

Az idei szezonban a másodosztályú U19-es bajnokságban az első, míg az NB II-es felnőtt bajnokságban a harmadik helyen zártak. Mindkét fronton csapata legeredményesebbje volt: ifiben 155, míg a felnőttben 199 gólt jegyzett. Az NB II-ben csak egyetlen góllal maradt le a gólkirálynői címről.

– Nagyon örültem az orosházi megkeresésnek. A váltás egy fontos lépés a karrieremben. A következő szezon jó felmérője lesz annak, hogy hol is tart most a kézilabda tudásom. Bízom benne, hogy gyorsan felveszem majd a ritmust – nyilatkozta a klub honlapján a fiatal kézilabdázó.

Reszegi Eszter és Kostyó Panni után egy újabb, fiatal kézilabdázó csatlakozott az NB I/B-s alakulathoz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.