- hirdetés -

Hamarosan itt a nyári és véget ér a 2022/2023-as tanév. Megkérdeztük az orosházi általános- és középiskolákat, hogy mikor tartják meg ballagási és tanévzáró ünnepségeiket.

A Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola ballagási ünnepsége június 17-én, 9:30-kor kezdődik majd az iskolában, majd 10 órakor a hagyományoknak megfelelően a Petőfi Művelődési Központ színháztermében folytatódik majd a program. Az évzárót három nappal később, június 20-án, 18 órás kezdéssel rendezik majd az udvaron, rossz idő esetén pedig az osztálytermekben.

A Székács József Evangélikus Iskola június 17-én 10 órától tartja majd általános iskolai ballagási ünnepségét, míg tanévzáró istentiszteletüket az evangélikus templomban június 25-én, 10 órától rendezik meg.

A Táncsics Mihály Gimnázium végzőseinek a ballagását a hónap elején rendezték meg, a kisgimnazisták ünnepsége azonban még hátra van, számukra június 2-án, 17 órakor lesz a nagy nap. Az intézmény tanévzáró ünnepségét június 16-án rendezi meg, szintén 17 órai kezdettel.

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola 3 nap különbséggel tartja meg ballagási és tanévzáró ünnepségét. Az előbbit június 17-én, 9 órától rendezik meg, az évzárót pedig június 20-án, 17 órától. Ballagási ünnepségét az intézmény Czina Sándor Tagintézménye is június 17-én, 9 órától tartja, esetükben azonban a tanévzáró ünnepség június 21-én, 16:30-kor lesz. A Rákóczitelepi Tagintézmény ballagási ünnepsége június 17-én már 8 órakor elkezdődik, a tanévzáró ünnepély június 21-én, 17:30-kor indul.

A GYSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium az érettségi vizsgákat megelőző időszakban tartotta meg ballagási ünnepségét a végzősöknek, a tanévzáró azonban még hátra van, ezt június 27-én, reggel 8 órától rendezik majd.

A Wesley János Gyógypedagógiai Óvodában és Iskolában az elmúlt évek hagyományainak megfelelően összekötik majd a ballagási és tanévzáró ünnepségeket, június 16-án, pénteken 17 órai kezdettel rendezik meg a programot.

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola június 17-én, 10 órakor tartja ballagási ünnepségét az intézmény sportcsarnokában. A 8.A osztályból 25, míg a 8.B osztályból 24 tanuló ballag.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.