- hirdetés -

Hatalmas tömeg gyűlt össze az Árpád-kertben április 28-án, ahol a Városi Gyereknapot tartották. A helyi csoportok bemutatói mellett többek közt bűvészműsorral, gyerekkoncerttel, ugrálóvárral, arcfestéssel és vasútmodell kiállítással várták a kicsiket és nagyokat.

Az Árpád-kert kora délutánra zsúfolásig telt kikapcsolódni vágyó családokkal. A Petőfi Művelődési Központ színes felhozatallal készült erre a napra. A program első leghangosabb és talán a legaranyosabb része az volt, amikor a kismotorokon felsorakoztak a legkisebbek ezzel is megnyitva hivatalosan a rendezvényt. A picik Kis Rozália, a rendőrség baleset-megelőzési előadójának a kérdéseire ügyes válaszokat adtak, majd jutalmul meg is kapták a zöld jelzést. Csak úgy porzott a kicsik után a járda. A vidám, száguldó gyerekek látványa sok mosolyt csalt az arcokra, bár néhányan talán az utánuk sietve haladó szülőkön derültek egy jót.

Ezt követően az orosházi tánccsoportok bemutatóival folytatódott a program, érkezett bűvész, lufihajtogató bohóc, de volt koncert is, amelyen Disney-dalokat adtak elő a fiatalságnak. Az ugrálóváron is egymást váltották a gyerekek, de ha valaki kreatív kikapcsolódásra vágyott, erre is volt lehetőség az Árpád-kerti fák árnyékában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.