- hirdetés -

Bejelentette első nyári szerzeményét az orosházi női kézilabdacsapat. Egy fiatal hálóőr érkezik az NB I/B-s csapatba.

Alakul az Oxxo Energy Orosháza jövő évi kerete, a napokban már az első új igazolást be is jelentette a klub. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Szőke Szonja a következő szezont már az NB I-es MTK-ban kezdi, éppen ezért szükség volt egy új hálóőr megszerzésére. A klubvezetés egy fiatal tehetséget szerzett meg Reszegi Eszter személyében.

A kapus még csak 19 éves, körülbelül tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg a kézilabdával Hajdúnánáson. Nyolc év után a Debreceni Kézilabda Akadémián folytatta pályafutását, Orosházára is innen érkezik.

Tagja volt annak a DVSC U19-es csapatának, amely idén kétszer is legyőzte az orosháziakat és közvetlenül az ONKC mögött, a hetedik helyen végzett az NB I/B-ben. Eszter ebben a szezonban 27 alkalommal volt keretben, a hivatalos statisztika szerint 117 védéssel zárt a másodosztályban. Egy meccsen az élvonalban is pályára lépett a Győri Audi ETO KC ellen.

– Nagyon örültem a klub megkeresésnek, ami egy pozitív visszaigazolása az eddigi munkámnak. Úgy éreztem, ha Orosháza mellett döntök egy lépéssel közelebb kerülök a felnőtté váláshoz is. Egy tapasztalt csapatba igazoltam, ami nagy motivációt ad nekem ahhoz, hogy ennek a gárdának egy meghatározó tagjává váljak és hozzásegítsem a kitűzött célok eléréséhez – fogalmazott Reszegi Eszter.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.