- hirdetés -

A Harangozó testvérek úgy gondolták, jobban nézne ki a Csecsemő- és Gyermekosztály nővérpultja előtti fal, ha színes és vidám lenne. És milyen igazuk volt.

Az orosházi Kossuth Lajos utcában működő Bézier Stúdió két tulajdonosa, Harangozó Krisztián és Harangozó Milán azzal az ötlettel kereste meg nemrég a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetet, hogy az intézmény gyermekosztályára készítenének faldekorációt.

– Mint helyi vállalkozók, szerettünk volna mi is betenni valamit a „nagy közösbe” a magunk módján. És mivel márciusban született a kislányom, a feleségem pedig a várandóssága alatt a Dr. László Elek Kórházba járt terhesgondozásra, érzelmileg is van kötődésem az intézményhez. Emellett labdarúgó edzőként is nagyon sokat vagyok a gyerekekkel, így adta magát, hogy a gyermekosztályra készítsünk valami színeset, vidámat, ami a bent gyógyuló gyermekeknek mosolyt csal az arcára – árulta el a felajánlás okát Harangozó Krisztián.

Választásuk végül a nővérpult előtti 7,5 négyzetméteres felületre esett, hiszen ezt mindenki látja, az elkészült fali dekoráció pedig valóban vidám és színes lett. A Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet a közösségi oldalára kitett bejegyzésében köszönte meg nekik az osztályon gyógyuló gyermekek, szüleik és az intézmény munkatársainak nevében is a nemes felajánlást.

Kiemelt képen: A felajánló Harangozó Krisztián és az osztály főnővére, Papné Fehér Anita az új fali dekoráció előtt (Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.