- hirdetés -

A 2022/2023-as szezon utolsó bajnokiján lép pályára május 20-án a CSIKO SE kézilabdacsapata. Az ellenfél a tabella második helyén záró Túrkeve együttese lesz.

Szeghalomra utaztak a legutóbbi hétvégén a CSIKO játékosai, az idegenben vívott találkozó tulajdonképpen egy főpróbának is megfelelt a mostani, május 20-i találkozó előtt, amikor is első idényük utolsó találkozóját vívják az Eötvös csarnokban a játékosok.

A szombati ellenfél a Túrkeve csapata lesz, akik a 2022/2023-as szezon során a legkeményebb ellenfélnek bizonyultak a megyei bajnokság küzdelmei során. Eddig két győzelem és egy vereség az orosházi játékosok mérlege ellenük, így már csak emiatt is szeretnék egy jó, közönségszórakoztató mérkőzéssel zárni az idényt. A mérkőzés után pedig az érmeket is átadják a csarnokban.

A belépés mindenki számára ingyenes, de támogatói jegyek is vásárolhatók, melyeknek birtokosai között a találkozó szünetében nyereményeket sorsolnak ki. (zalacsányi hétvégét a Batthyány Kastélyszálló Villaparkjában vagy egy kétszemélyes belépőt a Túrkeve Termál és Élményfürdőbe, medgyesegyházi Műv-Bár ajándékutalványt). A 18 év feletti vendégeket emellett egy jéghideg sörrel szeretnék segíteni a szurkolásban. Bővebb információk az egyesület Facebook-oldalán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.