- hirdetés -

Hosszú idő után játszott újra, az Eötvös csarnokban bajnoki mérkőzést a CSIKO SE kézilabdacsapata, akik a Kondoros együttesét fogadták szombat este. A kicsit döcögősebb kezdést követően a papírformát igazolva, nagyarányú győzelmet arattak az orosházi játékosok.

A megszokottakhoz képest kicsit nehezebben lendültek bele a játékba a szombat esti mérkőzés első perceiben az orosházi játékosok, ebben a játékrészben kiegyenlített küzdelem zajlott a lelkesen játszó Kondoros csapatával, akik Papp Krisztián révén voltak többször is eredményesek és a mérkőzés első perceiben volt, hogy a vezetést is magukhoz ragadták egy kis időre.

Hamar jött tehát az első orosházi időkérés Németh László részéről, ami viszont eredményesnek bizonyult, hiszen a CSIKO kézilabdázói először fordítottak az álláson, majd a játékrész vége felé már sikerült egy többgólos különbséget kialakítaniuk. Ügyesen kézilabdáztak a csapat fiatalabb játékosai, Borbély Levente, Farkas Sándor és Nadicsán Marcell.

Az első játékrész végül ötgólos orosházi vezetéssel ért véget, 21-16-os állásnál vonulhattak pihenőre a csapatok. A második félidő első perceiben aztán tovább növelte előnyét a CSIKO, egyre jobban elléptek a kondorosiaktól, ráadásul még az első játékrész végén Paulik Levente, majd a félidőt követően Pukánszki Barna is szép védésekkel jelentkezett a kapuban. A rutinosabb játékosok, így Héjja Ádám és a csapatkapitány Pásztor Máté is elkapták a fonalat, de az elsősorban védekező feladatokat ellátó Pásztor Ákos és Viczián Szabolcs is szép gólokat szerzett. Mindenki kivette tehát a részét az egyre nagyobb különbség kialakításából.

Végül 47-27-el zártak a csapatok, Farkas Sándor pedig az utolsó másodpercekben megszerezte 12 találatát is a mérkőzésen. A CSIKO ezzel már 16 győzelmet számlál, 32 szerzett ponttal vezetve a tabellát.

CSIKO SE – Kondorosi KK 47 – 27 (21 – 16)
V.: Biri, Túróczy
CSIKO SE:
Kapusok: Paulik, Pukánszki
Mezőnyjátékosok: Borbély 6, Nadicsán 8, Héjja 6, Farkas 12, Kónya 1, Pásztor Máté 8, Pásztor Ákos 2, Viczián 4, Garai
Kondorosi KK: Szebegyinszki, Melis, Papp K. 11, Kasnyik G. 1, Istenes I., Istenes L. 5, Kasnyik V. 6, Kasnyik T. 3.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.