- hirdetés -

A szezon utolsó bajnokiján lép pályára az Oxxo Energy Orosháza, NB I/B-s női kézilabdacsapat. Az ellenfél az Algyő lesz. A klub a szurkolók számára ingyenes belépést biztosít és aki kékben érkezik még akár egy korsó sört is kaphat.

Mindenki kékbe – ezzel a felütéssel rendezi az idény utolsó hazai bajnokiját az ONKC. Az április 27-én 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésen az orosháziak mögött álló Levendula Hotel Algyőt fogadják az Eötvös csarnokban.

Jó formában játszanak Morva Zoltán tanítványai, ezt bizonyítja azt a két remek győzelem, amelyet az előző két meccsen szereztek. Egy héttel ezelőtt a klub fennállásának első sikerét jegyezhette Egerben. Végig vezetve hozták el a két pontot a negyedik helyen álló ezer sebből vérző hevesiek ellen. Ezt a lendületet vinné tovább a csapat az utolsó hazai bajnokin is.

A cél, hogy visszavágjunk az ősszel elszenvedett vereségért, illetve győztes mérkőzéssel búcsúznának a közönségtől is. A belépés mindenki számára ingyenes és az első 120 szurkoló, aki valamilyen kék pólóban vagy pulóverben érkezik egy korsó sörre is a vendégük.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.