- hirdetés -

Az EFI, azaz az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája az elkövetkezendő hetekben, hónapkban napi szinten kínál ingyenes mozgáslehetőséget. A kínálatban a pilátesz, jóga és gerinctorna mellett alakformáló torna, zumba és túrabotos séta is szerepel.

Az alábbi öt foglalkozás egészen decemberig minden héten igénybe vehető:

Alakformáló női torna Csikósné Csoh Anitával hétfőnként 19 órakor a Táncsicsi Mihály utca és a Könd utca sarkán található Sportcentrumban. Mivel a terem befogadóképessége véges, ezért a részvételről egyeztessen a mozgásoktatóval a Messengeren.

Gerinctorna Furákné Szabovik Renátával keddenként 11 órától a Thék Endre utcai 2. szám alatti Belvárosi Sportcentrumban.

Pilátesz Nagyné Tihanyi Boglárkával szerdánként 8 órától a Thököly utca 23. szám alatti Életfa Egészségközpontban. Mivel a terem befogadóképessége véges, ezért a részvételről egyeztessen a mozgásoktatóval a 06 (30) 862-2754-as telefonszámon.

Kép: illusztráció (Forrás: pixabay.com)

Jóga Szász Nellival csütörtökönként 17 órától a Táncsics Mihály utca 21. szám alatt. Mivel a terem befogadóképessége véges, ezért a részvételről egyeztessen a mozgásoktatóval a Messengeren.

Zumba Baudermann Zitával péntekenként a Szabó Dezső utca 38. alatt. Mivel a terem befogadóképessége véges, ezért a részvételről egyeztessen a mozgásoktatóval a 06 (20) 262-4474-es telefonszámon.

További programkínálat:

Hat alkalmas tavaszi túrabotos séta a testi és lelki egészség jegyében. A következő túra április 26-án szerdán 10 órakor indul Czank Klára és Borsodi Fülöp Henrietta vezetésével. Gyülekező az SZTK előtt. Ezt követően május 3-án várják a közös sétára vágyókat szintén 10 órakor a rendelőintézet előtt.

A foglalkozásokon való részvétel helyszíni regisztrációhoz kötött.

Fotó: illusztráció (forrás: pixabay.com)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.