- hirdetés -

Március 19-én játszotta le soron következő bajnoki mérkőzését a CSIKO SE, a mostani mérkőzés azonban eltért az eddigiektől. Ellenfelük, a Gyula együttese ugyanis összesen csak 5 játékossal tudta képviseltetni magát.

A mérkőzést az ellenfél létszámhiánya ellenére is le tudták játszani, a szabályok ugyanis úgy szólnak, hogy minimum éppen 5 játékossal már pályára léphet az adott együttes. A gyulaiak becsületére legyen mondva, hogy így is eljöttek és vállalták a játékot, és ha már elutaztak, megpróbálták kihozni a maximumot a lehetőségeikből.

A CSIKO se állt fel teljes kerettel, így a vasárnap este pályára lépő játékosok a megszokotthoz képest több játékpercet töltöttek a pályán. Az első gólt Farkas Sándor szerezte, aki a későbbiekben is aktív maradt találatok terén. Erre még tudtak válaszolni a gyulaiak, ezt követően 1-1 után azonban már végig az orosházi játékosok vezettek. Pukánszki is jelentkezett néhány szép védéssel és a papírformának megfelelően gyorsan nőtt is a különbség, különösen szélekről, Farkas és Kónya Balázs révén voltak többször is eredményesek a CSIKO-játékosok.

A 10. percben még 8-4 volt az állás, majd a 17. percig kellett várni arra, hogy a 10 gólos különbség kialakuljon, amit a félidőig tovább növeltek. 28-10-el, köztük 10 Farkas-góllal vonulhattak szünetre a játékosok. A második játékrész ismét gólváltással kezdődött, orosházi részről ezúttal Borbély Levente szerezte az első találatokat. A második félidő elején több gól is esett mindkét csapat részéről, de a játékpercek előrehaladtával ismét csak érvényesült a papírforma és tovább nőtt a különbség.

A 20 gólos differencia a 36. percben alakult ki (34-14), nem sokkal később pedig a negyvenedik orosházi gól is megszületett. A CSIKO kézisei még egy dupla kínai figurát is megjátszottak, melyet a végül szintén számos találattal záró Héjja Ádám fejezett be. Az utolsó 10 percre 48-22-vel vonulhattak a felek, majd nem sokra rá az 50. CSIKO-gólt is megszerezték.

A végére éppen 30 találat volt a különbség, 58-28-ra nyerték meg a kézilabdázók ezt a furcsa mérkőzést. A folytatás Kondoroson lesz március 21-én, hazai pályán legközelebb április 1-én, a Szeghalom ellen láthatja a csapatot a közönség.

CSIKO SE – Gyulai SE 58 – 28 (28 – 10)
V.: Csige, Nagy
CSIKO SE:
Kapusok: Pukánszki, Paulik, Kovács T.
Mezőnyjátékosok: Garai 4, Héjja 10, Kónya 12, Nadicsán 4, Borbély 9, Fábián 6, Farkas 13
Az ellenfél legjobb: dobója: Tóth B. 11

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.