- hirdetés -

Hat éve tagja az orosházi női kézilabdacsapatnak Vörös Bettina. Teljesítményét idén az év legjobb felnőtt kézilabdázója díjjal ismerték el a februári kézilabda bálon.

Vörös Bettina úgy vált remek kézilabdázóvá, hogy 21 évvel ezelőtt, élete első edzésén, azt gondolta röplabdázni fognak. Végül az NB I-et is megjárta, Debrecenben három évet töltött el. Orosházára 2016-ban igazolt és az azóta eltelt hat év alatt meghatározó alakjává vált az egyesületnek. Az NB I/B-s gárda jelenlegi keretének tagjai közül, a rutinos átlövő erősíti a legrégebb óta a felnőtt csapatot. Ez idő alatt 120 mérkőzésen lépett pályára orosházi mezben és összesen 482 gólt szerzett.

Személyében valóban egy vezért kaptak és nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. Társai szerint példaértékű az átlövő hozzáállása, a csapat legjobb és legfontosabb tagja, mindenki felnéz rá és ad a véleményére. Igazi példakép és az sem véletlen, hogy a szurkolók is nagyon kedvelik. Mindannyian egyetértenek abban, hogy idén Vörös Bettinának járt az év legjobb kézilabdázója elismerés.

– Megtisztelő, hogy rám gondoltak és elismerik azt a teljesítményt, amit az elmúlt években nyújottam. Ez a hatodik évem Orosházán. Nem véletlen, hiszen nagyon jól érzem magam itt. Jó ehhez a klubhoz tartozni, szeretem a közösséget, beleértve mindenkit a társaimtól kezdve, az edzőkön át a vezetőségig. A jövőben is mindent megteszek azért, hogy ez az egyesület sikeres legyen – fogalmazott az átlövő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.