- hirdetés -

A Dr. László Kórház és Rendelőintézet Szülészet Nőgyógyászati Osztályán március 6-án, 13 óra 22 perckor született meg az idei esztendő századik babája. A tótkomlósi Cződör Szabolcs és Cződör-Fekete Erika Judit gyermeke, Erik 3940 grammal és 53 centiméterrel érkezett a világra.

– Még mindig felfoghatatlan a számomra, hogy anyuka vagyok, csak nézem a mellettem fekvő apróságot, ahogy alszik és békésen szuszog. Kell még pár nap, mire mindez leesik. Nagyon boldogok voltunk, amikor megtudtuk, hogy kismama vagyok, mert nehezen jött össze, sok kezelésre, vizsgálatra kellett járnom. A terhesség sem volt problémamentes, de mindent kárpótol, hogy itt tarthatom a kezemben a kisfiamat – mondta mosolyogva az újdonsült édesanya a Dr. László Elek Kórház honlapján.

Erika hangsúlyozta, hogy a várandóssága alatt is sokszor járt ellenőrzésre a kórházba és a szakrendelésre, de mindig jó tapasztalatai voltak.
– Végig jó kezekben voltam, az orosházi kórházban mindenki figyelmes, nagyon kedves, gondoskodó. A szülés simán indult, de komplikációk léptek fel, így császármetszés lett a vége. Végig teljesen nyugodt voltam, hiszen Farczádi Csilla doktornő mindent kézben tartott, teljesen jól éreztem magamat. Nagyon sokat jelentett, hogy ennyire barátságos itt a környezet és tényleg bármilyen nyűgöm, bajom, kérdésem volt, csak szólni kellett és segítettek – tette hozzá.

Vacsi-Hevesi Ágnes főnővér, dr. Duray Gergő főigazgató, a szülést vezető dr. Farczádi Csilla és Szemenyeiné Szederháti Kamilla kórházi védőnő, laktációs szaktanácsadó köszöntötték a büszke anyukát és a kisfiút. Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház)

A kórház közleménye szerint, mivel mindketten jól vannak, hétvégére már hazamehetnek, ahol az édesapa és a család többi tagja várja már őket. Az édesanyát – nőnap lévén – a kórház nevében külön is köszöntötte dr. Duray Gergő főigazgató, majd a szokásoknak megfelelően a család 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapott, melynek felét a Szent Szilvia Alapítvány, másik felét a Margaréta Babaáruház tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta ajánlott fel.

A babának és az anyukának jó egészséget, a családnak pedig sok örömet és boldogságot kívánunk!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.