- hirdetés -

Ismét ingyenes mozgásprogramokat indít az EFI, az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája. Márciustól kezdődően heti öt napon ötféle sportforma közül válogathatnak az edzeni vágyók. A helyszíni regisztráción kívül a jelentkezőknek nincs más dolguk, minthogy jól érezzék magukat az órákon.

A korábbi évek sikerei után idén tavasszal is ingyenes edzéslehetőségeket kínál az Egészségfejlesztési Iroda. A kórház irodájának alapvető célja, hogy egészségtudatos magatartást kialakítson ki az itt élőkben. Tavaly hihetetlenül népszerű volt Csikósné Csoh alakformáló órája, amely idén is szerepel a kínálatban. Újdonság viszont az előző évekhez képest, hogy 2023-ban már táncos edzést is választhatnak az érdeklődők.

– Márciustól újraindulnak a mozgásprogramjaink, mindegyik ingyenes, annyi csupán a kötelezettség, hogy a helyszínen egy jelenléti ívet alá kell írnia a megjelenteknek – fogalmazott Borsodi-Fülöp Henrietta, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársa. – Arra szeretnénk mindenkit buzdítani, hogy használja ki ezt a lehetőséget, és próbáljon ki akár többet is a kínálatban szereplő edzések közül! A tapasztalatok alapján az alakformáló edzés nagyon sokakat vonzott, így arra valószínűleg idén is előre be kell majd jelentkezni. Ez ügyben Csikósné Csoh Anitánál lehet érdeklődni a Facebookon. A többi, Baudermann Zita, Nagyné Tihanyi Boglárka, Furákné Szabovik Renáta és Szász Nelli által tartott órák szabadon látogathatók.

Borsodi-Fülöp Henrietta, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársa (Fotó: Horváth Bence)

Íme a hetirend:

Hétfőn 19 órakor alakformáló női torna a Táncsics Mihály és Könd utcán sarkán található Sportcentrumban

Kedden 11 órakor gerinctorna a Thék Endre utcai Belvárosi Sportcentrum

Szerdán reggel 8 órakor pilátesz a Tököly utca 23. szám alatti Életfa Egészségközpontban

Csütörtökön 17 órakor jóga Táncsics Mihály utca 21. szám alatt található teremben

Pénteken 14 órakor zumba a Szabó Dezső utca 38. szám alatti edzőteremben

További információkért kattintson az EFI Facebook oldalára!

Kiemelt kép: OrosCafé archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.