- hirdetés -

Nemrég Budapestről, a Mariott Hotel díszterméből posztolt Mike Cintia. A 2022-es Miss Hungary udvarhölgy február 18-án egy olasz szervezésű bálon vett részt, ahol a modellek csodás öltözékeikkel a középkori velencei karneválok hangulatát hozták vissza. Erről és pörgős hétköznapjairól mesélt nekünk a 22 éves orosházi szépség.

– Remek szervezésről tanúskodott a gálavacsorával egybekötött divatbemutató – kezdte Cintia. – Az olaszok kitettek magukért a programok, a dekoráció, a vacsora és természetesen a ruhák tekintetében is. Nem mindennapi fűzős báli ruhákat mutattunk be az est során, különleges élmény volt ezekben a karneváli öltözékekben a kifutóra állni. Annak is nagyon örültem, hogy a helyszínen végre találkozhattam több korábbi Miss Hungary versenyzőtársammal. Hiányoztak már a lányok.

Cintia igen elfoglalt lett a szépségkirálynő választás óta, még tovább növelte ismertségét, hogy decemberben egy Libanonban szervezett szépségversenyen az előkelő negyedik helyet szerezte meg. Tudja, most már havi szinten várják a divatbemutatók, és mellette ott a sok fotózás is.

– A Miss Hungary után a szervezők felkészítettek arra, hogy nem sokat fogok unatkozni. Igazuk lett – folytatta. – Gyakran járok Budapestre divatfotózásokra, és ezek a programok igen sok időt igényelnek. De igyekszem úgy beosztani az időmet, hogy mindennap eljussak kondizni, és hogy oda tudjak figyelni a megfelelő táplálkozásra is. Nem kell mondanom, mennyire fontos a külső ebben a szakmában. Ahhoz, hogy a maximálisat tudjam nyújtani a kifutón vagy a kamera lencséje előtt állva, tudatosan kell élnem a mindennapjaimat.

Az orosházi szépség nem feledkezett meg kis kedvenceiről sem, továbbra is aktívan segít az árván maradt kisállatoknak befogadó, szerető családot keresni és az állatmenhelyeket is igyekszik támogatni. Saját kutyusa, Kókusz pedig mindenhová elkíséri őt. A hűséges kis társ is új élményekkel gazdagodik a divatbemutatókon, fotózásokon.

– Sok a munka, de törekszem arra, hogy az életem ne csak a rohanásból álljon – folytatta Cintia. – A testi egészség mellett ugyanolyan fontos az is, hogy lelkileg kiegyensúlyozott maradjak. Felgyorsultak körülöttem az események, több tévécsatorna is megkeresett, hogy vállaljak aktív szerepet a műsoraikban, de még nem szerződtem le egyikhez sem.

– Ez egy komoly döntés, amit nem akarok elkapkodni, csak olyan feladatra mondok igent, amit biztosan szeretettel csinálok majd. Emellett bele kell kalkulálnom az időbeosztásomba a külföldi szépségversenyeket is, és nem mondtam le arról a vágyamról sem, hogy egyszer majd tanítani fogok.

Cintia hozzátette, élvezi a kihívásokat, jól érzi magát a modellvilágban és várja az újabbnál újabb feladatokat. Örömmel mesélte, hogy többször is megszólítják már a boltban vagy az utcán, hogy gratuláljanak neki, vagy hogy készítsenek vele egy közös képet. A 9-10 éves kislányok közül pedig már nem egy mondta neki, hogy ő a példaképe, és hogy szeretne egyszer majd ő is koronát viselni, mint ahogyan azt Cintia tehette.

Hálás a sorsnak, hisz már eddig is rengeteg élménnyel gazdagodott, pedig még csak néhány hónapja került a szépségszakmába. Úgy érzi, megtalálta a helyét. Most a modellkedés az első és legfontosabb az életében, de tervei szerint hamarosan a főiskola is helyet kap majd benne.

Fotók: Mike Cintia gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.