- hirdetés -

Megújul a kacsás medence környezete, a fürdőzők igényeihez igazodva bővül a napozóterasz.

Munkagépek és munkások dolgoznak a napokban Gyopárosfürdőn, a strand északi területén. A meleg termálvizes, kacsás medence környezete újul meg – tájékoztatta az OrosCafét Benkő Ferenc, a fürdő üzemelteteséért felelős Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

A medence tó felüli részén, összesen 160 négyzetméteren alakítanak ki újabb, térkővel burkolt napozóteraszt. A beruházáshoz kapcsolódóan áthelyezik a tusolót is, így több helyet kialakítva a parton pihenőknek.

– Azt tapasztaljuk, hogy a kacsás medence igen kedvelt a vendégeink körében. Nagy igény mutatkozott arra, hogy több napozóágyat és nagyobb helyet biztosítsunk a pihenni vágyóknak. Ennek a kérésnek teszünk most eleget – fogalmazott Benkő Ferenc.

Fotó: Horváth Bence

A VÜRT azért is fejleszt a fürdő gyógyászati részlegén, mert hamarosan az önkormányzat jóvoltából a gyógykezelésre ingyenesen juthatnak ki a betegek. Ehhez igazodva egy gyógyászati akciót is hirdettek a fürdőben, az érdeklődők önerő nélkül vehetnek fel kezeléseket.

Kiderült, hogy a kacsás medencéhez vezető út is megújul, a mostani aszfaltot hatszáz négyzetméteres darabon felbontják és térkővel borítják le, valamint kialakítanak egy térlépcsőt is. A felújítási munkálatok mellett karbantartási feladatokat is elvégeznek a szakemberek a fürdőben, emiatt február 27. és március 2. között zárva tart.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.