- hirdetés -

Vidám jelmezbe öltözött diákok és tanárok érkeztek a Czina Sándor Tagintézménybe február 17-én. A koronavírus után először ismét a maga teljességében ünnepelhették a gyerekek az egyik legjobban várt időszakot, a farsangot.

Hónapok óta tartott az osztályok készülődése a farsangi mulatságra. Február 17-én még a tanárok is jelmezbe bújtak, sőt minden tanórát így tartottak meg a Czina Sándor Iskolában. A délutáni programot a nyolcadik osztályosok tánca nyitotta meg, majd az alsó tagozat egyéni jelmezes bemutatója következett. Minden kosztümbe bújt gyermek jutalma egy friss farsangi fánk volt.

Az egyéni jelmezek után a felsősök osztályprodukciói voltak a porondon. A vidám, táncos produkciókat az ötödik, hatodik és hetedik osztályosok mutatták be, akiket óriási tapssal jutalmazott a szülőkből és testvérekből álló közönség. A rendezvény során tombola is várt az érdeklődőkre, a 150 nyeremény közül a fődíjat – egy nagy csokoládétortát –Csányi Judit igazgatónő adta át a nyertes osztálynak. A diákok ezután visszavonultak saját termeikbe, ahol játék mellett a szülők és nagyszülők által sütött édesség várta őket. Később a gyerekek a farsangi fotófalnál készítettek képeket emlékként a mulatságról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.