- hirdetés -

Már huszadik alkalommal szervezték meg az egykori szarvasi játékosra és edzőre emlékezve az Ifj. Csery István Öregfiúk Kézilabda Tornát. A négy gárda részvételével megrendezett eseményt az orosházi öregfiúk csapata nyerte.

Az emléktornán hagyományosan négy csapat vesz részt, az Orosháza, a Mezőhegyes, az Újkígyós és a házigazda Szarvas öregfiúk csapata szokott összecsapni a győzelemért. Mostani első mérkőzésüket magabiztosan nyerték meg az orosházi játékosok az esélyesebbnek tartott házigazda szarvasiak ellen, a torna viszont ezt követően meglepetéssel folytatódott, hiszen az újkígyósiak az utolsó pillanatokban pontot mentettek a Mezőhegyes ellen.

A 24-20-as győzelmet 22-19-es követte az orosháziak részéről, amit az újkígyósiak ellen értek el (a második forduló másik mérkőzésén a Szarvas legyőzte a Mezőhegyest). Ez egyben a győzelmet is jelentette, mert bár a harmadik mérkőzésüket elvesztették a mezőhegyesiek ellen 18-15-re, a Szarvas és az Újkígyós nem bírt egymással, pontosztozkodásuknak köszönhetően az orosházi öregfiúk 4 szerzett ponttal az első helyen végeztek.

A Csery család minden játékosnak és közreműködőnek külön ajándékkal kedveskedett, a díjakat a névadó unokái és dédunokái adták át. A torna gólkirályát is az orosházi csapatból köszönthették, Raffai András zárt a legeredményesebb játékosként 17 találattal.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.