- hirdetés -

Az OMTK-ULE után a Rákóczi is megkezdte az erőgyűjtést a tavaszi folytatáshoz.

A megyei II/A csoportban szereplő OMTK-Rákóczi a 7. helyről várja a bajnokság folytatását. Bodzás Ádám edző számolt be a csapat felkészüléséről.

– Január 17-én kezdtük meg a felkészülést, előtte részt vettünk a Békés Megyei Kupa elnevezésű teremtornán, ahol becsülettel helytálltunk. Heti 3-4 edzés és heti egy edzőmérkőzés szerepel a tervünkben. Igyekszünk változatos programot összeállítani, amit a lehetőségeink teljes kihasználásával szerintem sikerül is. A harmadik héttől heti egy konditermi edzés is szerepel a programban, ahol bosu, kardio gépek segítségével speciális erősítéseket is végzünk. A Rákóczi felnőtt kerete együtt edz az U19-es játékosokkal. Látva az őszi mérkőzéseinket, az erőnlétünkkel nem volt probléma, ezért továbbra is a csapatépítés az elsődleges szempontunk – ismertette Bodzás Ádám.

Két kiírásban is érdekeltek a fiatalok

– Nehéz félévre készülünk, mivel az U19-es csapatunk a regionális korosztályos bajnokság felsőházi rájátszásában lesz érdekelt, ahol a DEAC, SZEOL, Grosics Akadémia, DAFC, Debrecen SC-SI valamint a Békéscsaba UFC csapataival fogunk oda-visszavágós rendszerben találkozni. Mindezzel párhuzamosan a Megyei II/A osztályban is szerepelni fognak, amely szintén szorosnak ígérkezik. Továbbra sincs új érkezőnk, de nincs is lépéskényszer ez ügyben, mivel így is magas létszámmal dolgozunk. Célunk a csapat további fejlesztése, valamint mindkét kiírásban a lehető legjobb eredményt elérni a bajnokság végére – számolt be az elvégzendő munkáról és a célokról az edző.

A felkészülési mérkőzések tervezett programja

január 28. Szentes – Rákóczi (Szentes, 10 óra)
február 4. Rákóczi – Csongrád (ULE-Sportcentrum, 13.30 óra)
február 12. Rákóczi – Csanytelek (ULE-Sportcentrum, 13.30 óra)
február 18. Rákóczi – Kondoros (ULE-Sportcentrum, 13.30 óra)
február 26. Szentes – Rákóczi (Szentes, 13.30 óra)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.