- hirdetés -

Bajnoki mérkőzéseket játszik vasárnap az OMTK-ULE női futsal csapata az Eötvös-csarnokban.

A nyáron alakult OMTK-ULE 1913 női labdarúgó csapata párhuzamosan szerepel két bajnokságban. A Pest megyei és a Csongrád-Csanád megyei bajnokságban is pályára lépnek Pardi László tanítványai. A Pest megyei bajnokságban még versenyben vannak a lányok a dobogós helyekért.

Január 15-én a Csongrád-Csanád megyei női futsalbajnokság „B” csoportjának IV. fordulóját rendezik. Az esemény házigazdája ezúttal Orosháza lesz. Az Eötvös-csarnokban négy csapat játszik körmérkőzést a bajnoki pontokért. Az orosházi esélyekről nyilatkozott az OMTK-ULE csapatkapitánya, Szabó Tünde.

– A Csongrád-Csanád megyei bajnokságba nyolc csapat nevezett. Két csoportban folynak a küzdelmek. A mi csoportunkat a Békéscsaba 1912 Előre SE, az OMTK-ULE 1913, a Mocorgó UFC és a St. Mihály FC alkotja. Jelenleg a 2. helyen állunk, négy pont az előnyünk a rivális Békéscsaba előtt. Célunk a négy közé jutás, ehhez a csoportunkban el kell érni az 1-2. hely valamelyikét. A Békéscsaba elleni nyitómérkőzésen akár rövidre is zárhatjuk a továbbjutás kérdését, ehhez azonban koncentrált és jó játékra lesz szükség, mert biztos vagyok benne, hogy a csabai lányok sem tettek még le a továbbjutásról, amire matematikailag meg is van az esélyük. A mindszenti fiatalok ellen eddig viszonylag nagy különbséggel sikerült nyerni minden meccsünket, azonban okoztak már ők is meglepetést ebben a bajnokságban, illetve hétről hétre fejlődnek. Ami a St .Mihály gárdáját illeti, már az előző fordulóban biztos továbbjutók voltak, azonban hazai pályán mindenképp szeretnénk megnehezíteni a dolgukat – nyilatkozott a várható esélyekről Szabó Tünde.

Vasárnap bajnoki mérkőzések várnak az orosházi csapatra (archív fotó: Horváth Bence)

Az Eötvös-csarnokban a mérkőzések programja

8:30 OMTK-ULE 1913- Békéscsaba 1912 Előre SE
9:15 Mocorgó UFC – St. Mihály FC
10:00 OMTK-ULE 1913 – Mocorgó UFC
10:45 Békéscsaba 1912 Előre SE- St. Mihály FC
11:30 Békéscsaba 1912 Előre SE- Mocorgó UFC
12:15 OMTK-ULE 1913 – St.Mihály FC

fotó: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.