- hirdetés -

A megyei I. osztály listavezetője teremtornával kezdi meg a felkészülést a tavaszi folytatásra.

Az OMTK-ULE 1913 csapata január 14-én kezdi meg a felkészülést. Ráhangolásként mindjárt egy hazai rendezésű teremtornán lépnek pályára Buza Barnabás tanítványai.

Január harmadik hetében a gárda heti négy edzéssel és egy edzőmérkőzéssel folytatja az erőgyűjtést. Kialakult az edzőmérkőzések programja. Az Orosháza minden mérkőzését hazai környezetben rendezi, ahol ideális körülmények között tudja fogadni ellenfeleit. Egyetlen üres időpont van a csapat naptárában, február 11-re keresnek még edzőpartnert.

– A csapat őszi teljesítményével elégedettek lehetünk, de ez nem zárja ki az erősítés lehetőségét, már amennyiben akadnak olyan játékosok a piacon, akik segítséget jelenthetnek. Az esélyeket tekintve, az első három helyezett együttesen kívül más aligha tud beleszólni az aranycsatába, az Orosháza, a Végegyháza és a Szarvas között viszont végig nyitott lesz a verseny. Kevesebb forduló lesz tavasszal, ezért kevesebbet lehet hibázni. A jó felkészülés mindennek az alapja, nálunk minden lehetőség adott, csakis rajtunk fog múlni a szereplés minősége. Természetesen bízom a csapatban és magunkban – nyilatkozott a felkészülésről Buza Barnabás szakmai vezető.

A tervezett felkészülési mérkőzések programja

Január 21., szombat, 11.00: Orosházi MTK-ULE–REAC
Február 1., szerda, 18.00: Orosházi MTK-ULE–Hódmezővásárhelyi FC
Február 4., szombat, 11.00: Orosházi MTK-ULE–Szeged Csanád G. A. II
Február 11., szombat, 11.00: Orosházi MTK-ULE–?
Február 18., szombat, 11.00: Orosházi MTK-ULE–Békéscsaba LA U19

kiemelt fotó: oroscafe archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.