- hirdetés -

Felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt az Orosházi Járási Ügyészség egy 22 éves békéssámsoni férfi ellen, aki féltékenységből tört be egy lakásba és okozott súlyos sérülést az ott élő férfinek.

A fiatal férfi egy kocsmában italozott a sértettel, majd néhány órával később a férfi élettársa keresni kezdte őt. A sértett, elmondta a nőnek, hogy nem tudja hova ment, azonban beszélgetni kezdtek. A sértett férfi hazakísérte a nőt, aki beinvitálta őt a lakásába, ahol tovább folytatták a beszélgetést és az italozást. A vádlott eközben tudomást szerzett erről és feldühödve a házhoz ment, ahol dörömbölni kezdett a bejárati ajtón.

Amikor a sértett kinyitotta az ajtót a vádlott egy erőteljes mozdulattal belökte azt, aminek következtében a sértett hátratántorodott, a mögötte lévő üvegezett ajtóba zuhant és a földre esett – írta a Békés Megyei Főügyészség. A vádlott eközben folyamatosan káromkodott, dühében a fából készült dohányzóasztal egyik lábát is kitörte. A sértett eközben megpróbálta megnyugtatni a férfit, aki azonban féltékenységében több alkalommal fejbe ütötte az asztallábbal, miközben bal kezével is ököllel ütötte a sértett fejét, aki elveszítette eszméletét. A vádlott, mikor észlelte, hogy a sértett erősen vérzik megijedt és abbahagyta az ütlegelést.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló fejsérüléseket és enyhe agyrázkódást szenvedett, azonban az asztalláb alkalmas volt arra, hogy az agy és/vagy arckoponyára mért közepes erejű ütéssel a keletkezettnél súlyosabb sérülést okozzon, amely nyolc napon túl gyógyuló. Az Orosházi Járási Ügyészség súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt emelt vádat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.