- hirdetés -

A Táncsics Mihály Gimnáziumba is megérkezett a karácsony. A héten a diákok és a tanárok is az ünnepre készülődtek. Osztályterem díszítő versenyt rendeztek, majd a téli szünet előtti utolsó tanítási napon karácsonyi műsorokat mutattak be szüleiknek és diáktársaiknak.

A diákok osztálytársaiknak és tanáraiknak szánt karácsonyi ajándékokkal léptek be a Táncsics gimnáziumba december 21-én. Sokan az ünnepi hangulatot tükrözve pirosba öltöztek, rénszarvas fejpántot és mikulás sapkát viseltek az év utolsó tanítási napján.

– Ma kisgimnáziumi osztályok mutatják be karácsonyi produkcióikat. Meglepetésként a 12/8 is együtt énekel majd a legkisebbekkel. Úgy látom sok szülő is szívesen fogadta a meghívást, többen eljöttek megnézni gyermekeiket – mondta Árusné Erős Krisztina, igazgatónő – Igyekszünk az ünnepekre hangolódni. Karácsonyi zene szól a szünetekben, illetve egy osztályterem díszítő verseny is zajlott az iskolában – tette hozzá.

A műsort az 5/8. osztály előadása nyitotta meg, majd a felsőbb évesek rövid színpadi, illetve énekes produkciói következtek. Karácsonyi jelenetekkel és dalokkal hozták el az ünnepi hangulatot az iskolába. Az előadások után egy laza nap várt a gyerekekre, az osztálykarácsonyok során átadták egymásnak az ajándékokat és beszélgettek. Az igazgatónő elárulta, ilyenkor a tanári kar is koccint egyet az év vége alkalmából.

Árusné Erős Krisztina elmondta, jövőre is sok minden vár rájuk. Versenyek, vizsgák, érettségi, ballagás és a Táncsics nap, illetve kiemelkedő figyelmet kap, a gimnázium 90. születésnapja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.