- hirdetés -

Minden évben megrendezi a Linamar Hungary Zrt. hagyományos Mikulás napját. Idén, december 10-én várta a Télapó az ott dolgozók gyermekeit a Petőfi Művelődési Központban. A programok között játszóház, arcfestés és mozi is várt a legkisebbekre.

Kakaót ittak és kalácsot majszoltak a gyerekek a Linamar Mikulás napi ünnepségén. A hagyományokhoz hűen idén is színes programokkal várták a családokat. Csík Tímea, a cég kommunikációs munkatársa elmondta, az eseménynek már óriási hagyománya van.

– Minden évben Mikulás ünnepséget rendezünk a kollégáink gyermekei számára mind Orosházán, mind Békéscsabán. Mindig öröm látni, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat és együtt hangolódnak az ünnepekre – tette hozzá Tímea.

A gyerekekre játszóház, arcfestés, és filmnézés várt mielőtt sorba állhattak a Mikulás előtt, és megkapták a finomságokkal teli csomagokat. Békés megye egyik legnagyobb foglalkoztatójaként a segítségnyújtásról sem feledkeznek meg. Békéscsabán a Családok Átmeneti Otthonának, Orosházan pedig a kórház gyermekosztályának juttattak el csomagokat, hogy szebbé tegyék az ünnepvárást.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.