- hirdetés -

Vasárnap este eldőlt Puskás Peti csapatának sorsa. A mentorházas produkciók után az énekes egyenként hívta magához versenyzőit, hogy megmondja nekik továbbjutottak-e az élő showba. A hat tehetség közül azonban csak háromnak volt biztos a továbbjutás.

Miszlai Marci múlt héten jutott tovább a mentorházba, hogy bebizonyítsa Petinek, van helye az élő showban. Vasárnap a The Sound of Silence című dallal érkezett az orosházi énekes a mentorok elé. Közülük Gáspár Lacinak tetszett legjobban a produkció, Alex azonban nem értett egyet a többiekkel. A végső döntésnél végül Peti azt mondta Marcinak, hogy ő az egyik kedvence, éppen ezért olyan nehéz, hogy el kell küldenie őt.

– Nekem ez egy fantasztikus utazás volt. Tele jó, rossz és vicces élményekkel. Az egészet pozitívan éltem át, nyitottam a versenytársaim felé. Mindannyiunkon látszódott, hogy ez kemény küzdelem volt, és meg kellett harcolni azért, hogy valaki bejusson a legjobb tizenkettőbe. Éreztem Petin, hogy a székes feladatnál már kevésbé voltam neki jó, mert nem volt meg ott sem a katarzis, és a mentorházas produkciómra is ehhez hasonlót mondott. Viszont azon meglepődtem, hogy Lacinak tetszett a legjobban az előadásom. Az hogy most nem jutottam be az élő showba, ettől nem lettem csalódott. Ugyanolyan boldog ember maradtam, mint 5 évvel ezelőtt – árulta el Marci, hogyan érez a kiesés után.

A fiatal tehetség hozzátette, számára ez csak egy újabb löket volt és a műsornak köszönhetően rengeteg rajongója lett a közösségi média oldalakon. A jövőre nézve a munka mellett a zenei karrierjét is építeni szeretné. Új dalokat fog írni és a saját kis stúdióját is építeni fogja. Szeretne megismerkedni a zenei ipar fontos embereivel és az is tervben van, hogy elindul a 2023-as szériában is.

– Azért szeretném újra megpróbálni, hogy bebizonyítsam, meg tudja nyerni az X-faktort olyan ember is, akinek nincs semmilyen háttérsztorija, semmilyen betegsége, és semmi olyan, amivel meg lehetne sajnálni az embert. Ezzel most, nem Boros Marci ellen szeretnék beszélni, mert vele és a többi versenytársam közül Berryvel lett egy szoros baráti kapcsolatunk. Esetleg, ha egy év alatt annyira felkapott leszek, mint például most Berry ezalatt az egy hónap alatt, akkor lehet, hogy átadom másnak a lehetőséget – mondta az orosházi fiatal.

Marcinak tehát sikerült bejutnia a legjobb 24 énekes közé, így még több tapasztalatot szerzett a műsorban, valamint bebizonyította, hogy van helye ebben szakmában. A kiesés után több komment is érkezett, sokan egyetértettek abban, hogy ő volt az idei széria legjobb hangja, és nem értik miért döntött így a mentora, Puskás Peti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.