- hirdetés -

Gólfesztivált rendezett Tótkomlóson az orosházi csapat a szerdai kupameccsen.

A Békés Megyei Kupa 2. fordulóját rendezték meg szeptember 7-én. Az OMTK-ULE az 1. fordulóban erőnyerő volt, a második körben Tótkomlóson lépett pályára.

A találkozó előtt Buza Barnabás szakmai vezető elmondta, a továbbjutás mellett a célja, hogy a keret minél több játékosának tudjon játéklehetőséget adni. A szakember terve realizálódott, a győzelem mellett 7-8 ifjúsági korú, sajátnevelésű játékosnak szavazott bizalmat az edző.

Tótkomlósi TC – Orosházi MTK-ULE   1 – 7   (1 – 0)

Tótkomlós, 70 néző. Vezette: Fekete Zoltán (Fűri Imre, Czene Zoltán)

Tótkomlós: Fejes – Poljak, Abonyi, Fazekas, Kocsis, Jámbor G. (Koleszár), Baliga D. (Bogár), Ondrejó (László D.), Szabó S., Keszeli (Balogh), Molnár A. Játékos-edző: Horváth Henrik.

Orosháza: Salka – Janicsek, Szabó Gy. (Halász), Kasuba, Harangozó, Csőke (Dobi N.), Fehér, Kérdő (Szabó Áron), Czinkóczi, Nagy Zs. (Miszlai), Papp M. Edző: Buza Barnabás.

Gólszerzők: Szabó S. (21.), ill. Miszlai (54., 81.), Szabó Áron (65., 77., 80., 90.), Dobi N. (83.)

Az első játékrészben a fiatalos lendület nem hozott gólokat, a második félidőben pályára lépő „cseresor” jóvoltából kiszakadt a gólzsák. Szabó Áron húsz perc alatt négyszer volt eredményes, Miszlai duplázott és gólt szerzett a 16 esztendős Dobi Noel is.

A második félidőben a lendületes játék gólokkal is párosult (Fotó: Kertmegi Kevin)

Buza Barnabás, az OMTK-ULE edzője: Nagyon fiatal csapattal álltunk ki erre a mérkőzésre néhány idősebb játékossal kiegészítve. Már az első félidőben is sok helyzetünk volt, ellenben kaptunk egy gólt. A második játékrészben a cseréknek köszönhetően pontosabbak lettünk és meggyőző játékkal magabiztos győzelmet arattunk és jutottunk tovább a kupa harmadik fordulójába.

Az OMTK-ULE legközelebb bajnoki mérkőzésen lép pályára. Szeptember 10-én, 16.30 órakor a Mátrai Stadionban fogadja a Sarkadi Kinizsi csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.