- hirdetés -

A Czina Sándor Tagintézmény 2022 tavaszán bekapcsolódott az önkormányzat által támogatott TOP pályázatba. Az iskola által támogatott programnak a célja a közösségfejlesztés és a környezetszépítés, így minden tevékenységükkel a Szőlő városrészt szolgálják.

A tavaszi Örömfestés projektjük során a TOP pályázatnak köszönhetően a Czina iskola több liter festéket szerzett be, amelyet első körben az iskola udvarának szépítésére használtak fel. Sakktáblát, malomtáblát festettek fel a gyerekek.

– Mivel maradt még festékünk, ezután adódott az ötletünk, hogy a gyerekek nagyon szeretnek a szabadban játszani, ugróiskolázni. Szétnéztünk az interneten és ötleteket kerestünk egy ugrálós akadálypályára. A megvalósítást végül az iskolakezdésre tevődött át és Bánfiné Kőrösi Csilla és Szántó Éva pedagógiai asszisztensek néhány tanuló segítségével felfestették a játékokat – mondta Csányi Judit tagintézmény-vezető.

Az iskola által elkészített ugróiskolát és akadálypályát a Czina iskola mellett található játszótér területére festették fel. Az így kibővült játéklehetőségekkel a város minden gyermekének szeretnének örömet okozni.

Fotók: Czina Sándor Tagintézmény

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.