- hirdetés -

A Tanítók Tanévnyitó Szakmai Műhelyének adott otthont a Czina Sándor Tagintézmény augusztus 26-án. Az eseményre Békés megye egész területéről érkeztek pedagógusok, hogy az új tanév indulása előtt megismerkedjenek a legújabb módszertani innovációkkal.

A rendezvényen megjelent mintegy negyven vendéget Simon Nóra Edina, az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központjának főosztályvezetője és Orosz László intézményvezető köszöntötte. Beszédükben kiemelték, hogy nagy öröm ismét személyesen találkozni a program résztvevőivel, hiszen az utóbbi két évben csak online láthatták egymást ezeken a tanévnyitó rendezvényeken.

A megnyitó után Csányi Judit tagintézmény-vezető és szaktanácsadó a tanév legfontosabb kihívásairól és innovációs módszerekről tartott előadást, majd Bánfi Rita, Nyistné Pipis Csilla és Oláh Erika mesterpedagógusok prezentációjukban a tanulásmódszertant állították a középpontba. Hrabovszky Mihály a kollégái segítségével feladatlapokat készített a diagnosztikus méréshez szükséges ismeretek segítségével, továbbá szó volt még a környezetvédelmi nevelésről és a különböző jó gyakorlatokról is.

A szakmai program célja az volt, hogy a megyében dolgozó tanítókat új információkkal, ötletekkel lássák el a tanulás módszertanával kapcsolatban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.