- hirdetés -

Már az első naptól kezdve jól érzi magát Orosházán az ONKC egyik új igazolása, Baráth Berta. A 19 éves játékos szerint idén egy kitartó és akaratos csapat jött idén össze, amelyik képes lehet elérni a kitűzött célokat.

Berta Csorváson ismerkedett meg a kézilabdával, 18 éves koráig itt nevelkedett Baráth Lajos, Ivanics-Gyemó Anita és Ivanics János kezei alatt, ezt követően igazolt a Békéscsabára. Így érkeztünk el az idei szezonhoz és immár ONKC-mezben látható a fiatal és tehetséges átlövő.

– A klub olyan lehetőségeket vázolt fel, amelynek köszönhetően tapasztalatokat gyűjthetek és a jövőbeni fejlődésemet is elősegíti. Emellett fontos számomra a család közelsége, tehát ez is meghatározó szempont volt a döntésemben – avatott be a részletekbe Berta. – Már az első naptól kezdve jól érzem magam a csapatban. Mindenki nagyon segítőkész, a kezdettől fogva nyitott a társaság és ez nagyban hozzájárult, hogy könnyen be tudtam illeszkedni – tette hozzá.

Elmondta azt is, hogy az edzések jó hangulatban telnek, de eközben megvan a kellő fegyelem is, folyamatosan fejlődik a csapat. Az átlövő a felkészülés alatt bizonyította, hogy messziről is komoly veszélyt jelent az ellenfél kapujára. A bombáira nagy szükség lesz az éles meccseken is, főként azért, mert maga a játékos is úgy gondolja, hogy nehéz bajnokság elé nézünk.

– De a kitűzött célok egyáltalán nem teljesíthetetlenek – szögezte le Berta. – Azt megígérhetem, hogy rajtunk nem fog múlni és mindent megteszünk azért, hogy jó eredményt érjünk el. Egy nagyon kitartó, akaratos csapat jött össze, amelyik képes megismételni a tavalyi teljesítményét. Egyéni szinten sok játéklehetőségben bízom, illetve a védekezésben is fejlődni szeretnék ebben az évben – fogalmazott a fiatal játékos, akit a szurkolók már most vasárnap 18 órakor a PEAC ellen is láthatnak az első bajnoki mérkőzésen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.