- hirdetés -

Békés megyében a rendőrök az elmúlt héten 6 gépi és 15 nem gépi meghajtású járművezetővel szemben intézkedtek, akik a gyanú szerint ittasan közlekedtek.

Békés megyében a 2022-es év 34. hetében közel 2400 közlekedőt szondáztattak meg a rendőrök, hogy az ittas vezetőket kiszűrjék a forgalomból. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a légalkoholmérések eredménye 21 esetben lett pozitív. Közülük 6 alkalommal gépi, míg 15 alkalommal nem gépi meghajtású jármű vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

A rendőrség továbbra is igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy felelőtlenül járnak el azok, akik alkoholtól befolyásoltan vesznek részt a közlekedésben, hiszen nemcsak magukat, hanem közlekedő partnereiket is veszélynek teszik ki az utakon. Épp ezért arra kérnek mindenkit, hogy ha vezetnek, ne igyanak alkoholt. A rendőrök a balesetek megelőzése és a közlekedésbiztonság javítása érdekében az ittas járművezetőkkel szemben továbbra is következetesen és határozottan intézkednek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.