- hirdetés -

A frissen feljutó DVSC U19 együtteséhez látogatott edzőmérkőzésre csütörtök délután az Oxxo Energy Orosházi NKC.

A másodosztályba feljutó debreceni U19-es csapathoz utaztak csütörtök délután az orosháziak. Nagyon jól kezdte a mérkőzést 9-0-ra húzott el az ONKC. Ezt követően nyitott védekezésre váltottak a hajdúságiak, ami már feladta a leckét Mikula Dóráéknak, de a szünetben így is megnyugtató, tízgólos előnnyel fordultak a vendégek. A második félidő elején valamennyit faragtak a hátrányukból a debreceniek, de a hét-nyolc gólt tartotta az orosházi gárda. Az utolsó 15 perc – ahogy a felkészülés során mindig – a fiataloké volt. Végül 23-21-es vendégsikerrel zárult az összecsapás.

– Látszik a fáradtság a társaságon, ezen a héten értünk a komolyabb fizikai felkészülés végére. A hétvégén remélem kipihenik magukat a lányok, a jövő héttől már a frissítésen, a dinamika megszerzésén lesz hangsúly, illetve azon, hogy különböző taktikai elemeket gyakoroljuk, pontosítsuk – fogalmazott Morva Zoltán.

DVSC U19 – Oxxo Energy Orosházi NKC 21-23 (7-17)

Női kézilabda, felkészülési mérkőzés, Debrecen.

Vezette: Sándor László és Szikszay Csaba.

Orosháza:

Cseh – Ludvig 7, Vörös, Kenyeres 6, Mikula 1, Iván 5, Bíró 2. Cserék: Kovács (kapus), Gara, Baráth 1, Ács O. 1, Jáhn, Repák, Prozlik, Bedron. Edző: Morva Zoltán.

A Debrecen legjobb góllövői: Helm 7, Bákonyi 4.

Kiállítások: 8 perc, illetve 8 perc.

Már csak egy edzőmérkőzést játszik az ONKC a szeptember 4-ei bajnoki rajtig. Egy szerb elsőosztályú gárda, az RK Indjija látogat az Eötvös-csarnokba augusztus 26-án pénteken 10 órakor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.