- hirdetés -

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint igaz, meleg időnk lesz augusztus 20-án, de azért csapadékra is számíthatunk, úgyhogy ha kültéri rendezvényre készülünk, rakjuk a táskánkba egy esernyőt.

Az előrejelzések szerint szombaton napközben 24 és 30 fok közé esik majd a hőmérséklet Orosházán, azonban délután számíthatunk majd minimális záporesőre, zivatarra. Eső csak estére várható térségünkben, a meteorológiai szolgálat 3 millimétert jósol, időnként erős széllökéssel.

Az időkép oldalán is hasonló adatokat találhatunk a hőmérsékletre vonatkozóan, itt is szeles, zivataros napként jelzik előre az augusztus 20-át, a MET számításaihoz hasonló mennyiségű csapadékkal.

Vasárnap is hasonlóan alakul felénk az időjárás, igaz, már több esővel, a legtöbb csapadék a déli órákban várható, a hőmérséklet viszont alacsonyabb lesz a szombatinál, maximum 26 fokot jeleznek előre.

A kánikulának pedig hamarosan vége, a csütörtöki és pénteki közel 40 fokos csúcsok után az augusztus utolsó hete már kellemes nyári időnek mutatkozik, nappal is maximum 30-32 fokos hőmérséklettel.

Kiemelt kép: Illusztráció (Forrás: pixabay.com)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.