- hirdetés -

Nagyon jól érzem itt magam – jelentette ki az Oxxo Energy Orosházi NKC egyik új játékosa, a fiatal Ludvig Krisztina. A balszélső sérülés miatt csak a múlt héten csatlakozott a közös munkához.


Az ősszel a 21. születésnapját ünneplő Ludvig Krisztina jó alapokat kapott. Nyolc évesen már szülővárosában, Pilisvörösváron ismerkedett meg a kézilabdával. Hét és fél év után jött az első váltás, amikor a Ferencváros utánpótlásában nevelkedett tovább, ahol négy és fél év alatt a korosztályos csapatokban és az NB I/B-ben is játszott. Az előző idényt a Vasasban kezdte, a második felében pedig külföldön, Ausztriában próbált szerencsét mielőtt elfogadta az orosházi ajánlatot.

– A csapatválasztásnál számomra az elsődleges szempont az volt, hogy minél több játéklehetőséghez jussak, így remélem itt Orosházán teljesülhet ez a vágyam. Emellett az edzések mennyisége és minősége is fontos tényező volt – indokolta döntését Krisztina, akinek hamar sikerült beilleszkednie az orosházi csapatba.

– Már az első edzés után pozitív érzések voltak bennem, egy hónap elteltével pedig már bátran kijelenthetem, hogy nagyon jól érzem itt magam. A lányok és a stábtagok is az elejétől kezdve befogadóak és segítőkészek voltak ennek köszönhetően pedig nagyon gyorsan be tudtam illeszkedni – tette hozzá.

Annak ellenére gondolkodik így a fiatal kézilabdázó, hogy nem indult túl jól számára az orosházi időszak. Rögtön a második héten megsérült a bokája, így jó néhány edzés kimaradt és az első edzőmeccseken sem lépett pályára.

– A héten már szerencsére teljes gőzerővel készülhetek a többiekkel a hétvégi kupára. Az edzések nagyon jó hangulatban telnek, miközben keményen dolgozunk. Nyilván még kell idő, hogy teljesen összeszokjunk, de jó úton haladunk. Zolira szakmailag és emberileg is számíthatunk, mindenkire odafigyel és a maximumot igyekszik kihozni belőlünk – értékelte az eddigi közös munkát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.