- hirdetés -

A mai naptól érvénybe léptek a rezsicsökkentés új szabályai. Az átlagfogyasztásig továbbra is biztosított a kedvezmény.

A kormány rendelete szerint szerint a lakossági ügyfelek mérési pontonként villamos energia esetében évi 2523 kwH fogyasztásig 36 forintot, ezt meghaladva 70,10 forintot kell fizetniük. A földgáz esetében évi 1729 m3 fogyasztásig vehetik igénybe a rezsicsökkentett árszabást, amely 102 forintot jelent, afelett azonban már 747 forintot kell fizetni.

Az orosházi lakosok már elkezdtek gondolkodni, mit lehetne tenni annak érdekében, hogy fogyasztásukat csökkenteni tudják. Odafigyelnek arra, hogy feleslegesen ne égjen a villany, illetve van, aki napelemet is szereltetett fel.

Az MVM Next Zrt. az ügyintézési irodákban való megnövekedett forgalom miatt arra kéri az ügyfeleit, hogy amennyiben tehetik, vegyék igénybe a digitális ügyintézési felületeket, mint az online ügyfélszolgálat és a mobilapplikáció.

A szolgáltató weboldalán lévő lakossági ár kalkulátor itt érhető el. Az áramszolgáltatással kapcsolatban itt, a földgázzal kapcsolatosan pedig ezen a linken érhetők el a leggyakoribb kérdésekre adott válaszok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.