- hirdetés -

Május 28-án érkezik Orosházára Richter Egészségváros programsorozata. A szűréseken, tanácsadásokon való aktív részvétellel a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetnek szánt 3.500.000 forintos alapadományt növelhetik az idelátogatók.

Az Egészségváros kiemelkedő program Orosháza számára, hiszen az egészség mindenki számára fontos, nem várhat. Ezért buzdít mindenkit Dávid Zoltán polgármester arra, hogy vegyenek részt a szűréseken és egyéb programlehetőségeken.

– A Richter Egészségváros kiváló lehetőség arra, hogy úgy tegyünk önmagunkért valamit, hogy azzal egyben a kórházat, annak közösségét is segítsük. Nem kell ennél nagyobb motiváló erő! Szeretjük a kórházunkat, mindig is szívügyünk volt és lesz a helyi gyógyító intézmény és hálásak vagyunk az ott dolgozóknak is az elhivatott, sokszor erőn felüli szolgálatért, amit értünk nap nap után vállalna – emelte ki.

Orosháza mindenben igyekszik segíteni a szervezőknek és a kórháznak. A szűréseken és tanácsadásokon kívül színpadi előadások, bábszínház és gyermeksarok is várja az embereket. Fellép Szabó Ádám, beszélgethetünk Béres Alexandrával, megnézhetjük a Harangozó Néptáncegyüttes előadását.

A program 9 órakor, a kórháztól indul egy közös sétával. További kérdések esetén a Dr. László Elek Kórház oldalán lehet tájékozódni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.