- hirdetés -

Orosháza volt az egyik állomása annak a versenynek, amit múlt hétvégén rendeztek. A Selénia Rallyn résztvevők idén Békés megye tájait ismertette meg a résztvevőkkel.

Már huszonegyedik alkalommal rendezte meg az Alfa Romeo Club Magyarország a Selénia Rallyt. Minden évben az ország egy másik pontját érinti az esemény, hiszen az egyik célja az, hogy az ország különböző régióit, történelmi és kulturális kincseit megismerjék a résztvevők.

– Ebben az évben Szarvasról indult a verseny, amelynek féltávja Orosházán volt – avatott be a részletekbe a szervezésben részt vevő Viharsarki Alfások Baráti körének egyik tagja, Juhász Gergő.

A hétvégi eseményen összesen nyolcvan Alfával vágtak neki a megmérettetésnek. A résztvevőknek közel 150 kilométeres távot kellett levezetniük a KRESZ szabályainak betartása mellett, de minél közelebb a szintidőhöz. Az állomásokon feladatok megoldásával, játékok teljesítésével pontokat szereztek a versenyzők így alakult ki a végeredmény.

Az orosházi állomáson ott jártunkkor is folyamatosan érkeztek a versenyzők, ahol a rendezvénytéri parkolókban a legújabb modelleket is megtekinthették az érdeklődők.

– Amint beleülsz egy Alfa Romeóba és nem enged, már az életed része – fogalmazott Juhász Gergő, hozzátéve, hogy a márka szerelmesei egy igazi családot alkotnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.