- hirdetés -

Felvonultak, szépségversenyt rendeztek, sőt még egy különleges gyorsulási versenyt is tartottak a Viharsarki Alfa Romeo Találkozón. Már negyedik alkalommal gyűltek össze az olasz autómárka szerelmesei Orosházán a múlt hétvégén.

Két napon át minden az Alfa Romeóról szólt Orosházán, június 9-én és 10-én. Ahogy lenni szokott most is végigvonultak a városon látványos konvojukkal. Délután pedig egyéb programok kezdődtek. A szervezők beszámolójából kiderült, hogy különböző próbákon mérték össze tudásukat a jelentkezők. Alkatrész felismerő-, felnitartó, gyorsulási verseny a mini Hungaroringen.
A legnagyobb érdeklődést az autók szépségversenye övezte, ahol három kategóriában – a legszebb Alfa, a legszebb beltér és a szervezői különdíj – mérték össze az autók külsejét.

Emellett egész nap kiegészítő szórakoztató programokkal készültek a szervezők. A felnőtteket lézerharc és vízifoci, míg a gyerkeket trambulin várta. A résztvevők, a találkozó hivatalos Facebook-oldalán csupa pozitív visszajelzés érkezett. Így szinte biztos, hogy jövőre ismét megrendezik a Viharsarki Alfa Romeo Találkozót.

A rendezvényt idén is támogatta Orosháza önkormányzata az Amit csak akarsz Orosházán című pályázat keretein belül, de az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat tagjai is kivették a részüket a szervezésből.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.