- hirdetés -

Harmincezer forintról indul a licit összege, a tét egy, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapat játékosai által aláírt mez. Aki a legtöbbet ajánl érte, nemcsak egy mezzel lesz gazdagabb, hanem azzal a tudattal is, hogy segített egy hároméves daganatos kisgyermeken.

A Mert adni jó daganatos és rászoruló gyermekeket támogató csoport és Bodó Richárd magyar válogatott kézilabdázó, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapat játékosa licitre bocsátotta azt a mezt, amelyen a csapat minden játékosának aláírása szerepel. A licit induló összege 30 ezer forint, a licitlépcső pedig 5 ezer. A felajánlott összeget az orosházi Horváth Krisztián szülei kapják meg.

Krisztián 2019. január 21-én született városunkban. A kisfiú a harmadik életévét töltötte, amikor daganatot találtak a bal szemében és a szemüregében. Szemének eltávolítása után kiderült, az agyában is daganat van, így április 14-én újabb műtét várt rá. Krisztián azóta is folyamatosan kapja a kezeléseket.

– Feleségemen keresztül ért el hozzám a Mert adni jó csoport megkeresése, természetesen rögtön azon voltunk mindketten, hogy olyan gyorsan indulhasson a licit, amilyen gyorsan csak lehet – fogalmazott Bodó Richárd kézilabdázó. – Azonnal szóltam a klubnak, rendeltük a mezt, hogy minél előbb támogatni tudjuk Krisztián. Nagyon szívesen veszünk részt ebben a kezdeményezésben, bármikor örömmel segítünk, ha módunk van rá. Reméljük, jól zárul majd a licit. Kívánom Krisztiánnak, hogy legyen erős, tartson ki, és hogy gyógyuljon meg hamar!

Licitálni a Facebook-oldalon a poszt alatti kommentben lehet.

További segítséget az alábbi számlaszámra történő utalással nyújthat:

Kedvezményezett neve (édesanya): Farkas Erika

Közlemény: Horváth Krisztián adomány

Számlaszám: 10101102-50249000-01005002

Fotó: Mert adni jó Facebook oldala

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.