- hirdetés -

Szép sikerek állnak az orosházi teniszezők mögött az elmúlt napokból, a megyei diákolimpiai döntők során ugyanis minden formáció az első helyen jutott tovább. A felnőtt csapat is két győzelemmel zárta a hétvégét a bajnoki küzdelmek során.

Megyei diákolimpiai döntőn vettek részt a teniszezők, ahol összesen négy csapatot indítottak, hármat a Táncsics Mihály Gimnáziumból, egyet pedig a Vörösmarty Mihály Általános Iskolából. Németh István, az Orosháza Városi Tenisz Klub vezetőedzője elmondta, az összes duó az első helyen jutott tovább az országos döntőbe, ami azt jelenti, hogy ott kiemeltként indulhatnak majd.

A diákolimpiai győztesek és edzőjük (Fotó: Horváth Bence)

– A 3. korcsoportot alkották a vörösmartys diákok, Hegedűs Milán és Fejes Dániel. Az 5. korosztály A csoportjában, tehát az igazolt versenyzők kategóriájában Bolla Márton és Fejes Ádám lépett pályára. A 5. korcsoport versenyengedéllyel nem rendelkezők kategóriájában Berényi Álmos és Vörös Csongor, míg a 6. korcsoport amatőr kategóriájában Rajki András és Bárdos Balázs szerzett aranyérmet – sorolta a vezetőedző.

Itt azonban még nem volt vége a közelmúlt jó eredményeinek, ugyanis az egyesület felnőtt csapata két ízben is pályára lépett a hétvégén. Szombaton 5-4 arányban győztek a Ball House csapat ellen, míg vasárnap a Dél-Alföldi Tenisz Egyesület várt rájuk, őket 6-3-ra múlták felül. A csapatbajnoki küzdelmek a jövő hétvégén is folytatódnak, akkor Szegedre utaznak majd.

A csapat tagjai Fejes Ádám (ő 100 százalékos teljesítményt nyújtott a mostani hétvégén), Szula Attila, Bagosi Zsolt, Nagy-Gyevi Dávid, Németh István, Furus Noel, Dán Zsolt és egy új igazolás, Farkas Martin voltak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.