- hirdetés -

Az orosházi csapat harcos játéka három pontot ért.

A megyei I. o. bajnokság felsőházi rájátszásának 6. fordulóját rendezték április 30-án. Az OMTK-ULE Okányba látogatott. Az előző fordulóban a vendéglátók örülhettek, mivel 5-1-re legyőzték a Szarvasi FC csapatát, míg az orosháziak hazai környezetben szenvedtek 6-2-es vereséget a bajnok Körösladány ellen. A mai napon az OMTK-ULE volt az „élesebb”, csakúgy, mint néhány hete Orosházán.

Okány KSK – Orosházi MTK-ULE     1–3    (0–2)

Okány, 200 néző. Vezette: Barta Tibor.

Okány: Kurta – Szabó R., Mező (Szarka), Bogár, Bondár, Boros, Kopács (Komlósi), Vincze D., Tokjai, Kollát (Baksai), Tövisháti. Edző: Szabó László.

Orosháza: Marunák – Varga P., Dajcs, Kovács D., Vincze (Szabó Á.), Selmeczy, Harangozó, Csőke, Fehér, Miszlai, Gedó. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Gólszerzők: Kollát (48.), ill. Csőke (11., 43.), Harangozó (90.).

Nagy elánnal kezdte a mérkőzést az Orosháza. Csőke keretbe foglalta a félidőt, duplájával kétgólos előnyre tett szert az ULE. Az első félidő hajrájában a hazaiak részéről Bondár 11-est hibázott. A második játékrész elején Kollát gólja visszahozta a hazai reményeket. A mérkőzést Harangozó találata zárta le a 90. percben.

Kvasznovszky József: „Hatpontos” mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk.

Az OMTK-ULE a következő fordulóban, május 6-án, pénteken szomszédvári rangadót játszik a Mátrai Stadionban a Nagyszénás ellen. A találkozó kezdési ideje: 18 óra.

kiemelt archív fotó: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.