- hirdetés -

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája “4 évszak biciklitúra” elnevezésű kerékpározást szervez Orosházán és a járásban élők számára. Az első túracél Csorvás lesz.

A rendszeres biciklizés számos jótékony hatással bír az emberi szervezetre. Mindamellett, hogy lelki feltöltődést jelent, erősíti a szív- és keringési rendszert, növeli a tüdő kapacitását, segít a testsúly csökkentésében. Pozitív hatása továbbá, hogy kevésbé terheli meg az ízületeket, így mindenki számára ajánlott.

Irány Csorvás

A jó idő beköszöntével, május 7-én tartjuk az első közös biciklizést, a túra első állomása a Csorvás központjában található park lesz, ahonnan egy rövid felfrissülés és beszélgetés után indulunk vissza Orosházára. A túra teljes útvonala oda-vissza mindössze 30 km.

Május 7-én, szombaton 8.45-től várunk minden érdeklődőt és mozogni vágyót az orosházi kórház Könd utcai szakrendelője elé. A részvétel ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött.

A túrára ajánlott hozni folyadékot, harapnivalót, sisakot, biciklizárat és láthatósági mellényt.

Az év további túráin terveink között szerepel számos település és látványosság meglátogatása a közösségi élet és az egészségmegőrzés jegyében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.